Minőségbiztosítási keretrendszerünk | IST - Institute of Skiing Technology

FVSZ igazolás

A Felnőttképzők Szövetségével kötött felhasználói szerződés alapján a Skiculture Kft. jogosult a Felnőttképzők Szövetsége által kidolgozott Minőségbiztosítási Rendszert alkalmazni. 
Egyedi azonosító szám: FVSZ:MIR:087

 

Minőségbiztosítási rendszerünk bemutatása

A Skiculture Kft. a 2013.évi LXXVII. törvény a Felnőttképzésről, a 393/2013. (XI.12.) Korm. rendelet az engedélyezési eljárásról, az 58/2013. (XII.13.) NGM rendelet a felnőttképzési minőségbiztosítási keretrendszerről rendeleteknek való megfelelések szerint, az FVSZ által készített minőségbiztosítási rendszert a MIR:087 Felhasználói Igazolás alapján működtetjük.

 

Minőségcélok 2017-2018

Minőségcélok a 393/2013. (XI.12.) Korm. rendelet 17.§ (1) bekezdés alapján. 

 

Minőségpolitika

A Skiculture Kft. felnőttek számára szervez szakképesítést nyújtó tanfolyamokat. Küldetésünk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk a felnőttek számára az elhelyezkedési lehetőségeket, az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképesítésekkel, egyéb képzés esetében munkakörhöz szükséges OKJ-ban nem szereplő képzéssel.  

 

Reklamációs jegyzőkönyv

Panasz, reklamáció felmerülése esetén a csatolt jegyzőkönyvet töltse ki és akár szkennelve, akár postán juttassa el hozzánk központi elérhetőségünkre. 

 

Információs, ügyfélszolgálati és panaszkezelési rendszer leírása